I dont give a shit!

Man ska kunna gråta för sin tjej/kille.

Man ska kunna bråka med sin tjej/ kille.

Man ska kunna vara med varandras kompisar, utan att skämmas att det är han/hon jag älskar.

Man ska kunna prata om allt.

Man ska kunna skratta med tjej/kille.

Man ska vara lycklig å kär.

Man ska aldrig säga aldrig.

Man ska aldrig säga vi föralltid, bara om man (gifter sig).

Man ska göra allt ...

Jag underar om man tänker så mycket på detta? men jag kommer tänka på det här, för jag har blivit sviken för många gånger. Å såklart är man alltid rädd för att bli sviken...men ja jag fortsätter att stå på mina ben och alltid vara den jag alltid ha varit.


André Zuniga


Hur får han kan han sjunga så här fint? :o

V.K

*ÄR så jävla sur på blogg.se appen det gick inte alls att blogga med den..fan dom kan inte göra något rätt. 

Idag har jag varit och schoppat som fan, Med Amanda hehe jag hitade två tröjor och ett par skor till praoen. 

Juste igår hade jag världens bästa dag, en av dom bästa dagarna jag har upplevt. Min sötnos åkte enda från Västerås till centralen för att träffa mig för att han saknade mig, jag saknade han med. Han är så otroligt fin. 
Finaste Viktor Karlsson.
Vi gick runt istan och sen hade vi inget att göra, så vi gick på bio vi såg ( crazy stupid love ) 
Ni måste bara se den filmen. 
Alla tjejer kommer dö för den där killen i filmen tillo med jag gjorde det, fast att min sötnos blev lite svartiiss hehe. 
Sen så ska jag till han imorgon, då ska vi mysa som aldrig för tihhi. 

Ingen schopping..

Det blev ingen schopping idag, för jag har inte mått så där jätte bra.
Menmen jag får väl se om det blir bättre imorgon.
Jag har sovit 7 timmar sen jag kom hem.
Skönt vare men nu är jag pigg..fan jag vill kuna somna om igen men det går typ inte.
Ska se om min Sötnos är vaken,
puss på er hoppas ni kan somna inatt iallafall. 



Skolan

Är i skolan nu. Vet inte precis vad vi ska göra just nu.
Efter skolan så blir det kista med Anmanda puss hejdå .


Godnatt

Nu blire sängen för mig , ska på möte imorgon i skolan jippi klockan halv 9.. döda mig!
Aja sen efter det så har jag en vanlig skol dag, sen åker jag in till stan ska träffa Amanda dära, och shoppa massor.
Hörde att dom har fått bikbok i gallerian. Är taggad som fan att dra dit.
Uppdaterar mer imorgon och så. 

Fiiiiiiiixa mig!

Snart ska jag börja fixa mig ska på bio ikväll som jag helt hade glömt bort.
Idag blev jag väckt av sötnosen hihi.
Men nu blire dusche sen fixa håret och lite sånt så vi hörs efter bion. 

HAHA trött tjej på tåget igår...

äntligen börjar jag komma igång med mitt liv.

Först å främst så var ju jag på behandling , nu har jag fått hem massa sköna cremer. Nu ska jag börja med att komma igång och få bort alla finnar. Jag vill ha en fin och fresch hud, men jag får väl om dom här cremerna funkar.

When you say nothing at all...

Till Viktor, för att han älskar den här låten. 


That girl is the shit ( och min helg har varit mys)

Haha , såg att min kära vän loggade in på min blogg och skrev ett enormt inlägg lite gulligt.

Nu till dagen.
IDag kom jag hem från Västerås, från världens goaste kille alltså Viktor , thihi. Vi kollade på sista minuten av idol igår , så vi såg inte så mycket av den, så vi fick se alla avsnitt från denna vecka och förra veckans avsnit haha kul vare.
Viktor somnade skit fort jag kunde inte ens somna, och jag kan lova er, jag är inte lätt väckt, å det är fan nte han heller fast att han sa att han var det. Viktor sa hela tiden '' mm..låt mig sova..'' okej visst jag låter han sova..Sen på morgonen säger jag att jag inte har typ sovit på hela natten så kommer han med sin kommentar '' varför väckte du inte mig? '' . Men hallå? du är inte så änkel att väcka?, Viktor: '' det är bara kasta en kudde på mig''. jo men du skulle endå inte ha vaknat...!
P.s. Ikväll kommer jag få sova själv...</3


häääälleuw bloggisch!

Nu undrar ni säkert vem det är som skriver eller uppdaterar kanske det heter!?;) det är Malin här, Daniela den skit ungen åkte ju till Västerås ikväll, till nån snasse?;) som ni kanske läste i inlägget innan, så jag är snäll och uppdaterar hennes blogg!;)  ja, vad gör man en fredags kväll som denna? tar det jääävligt chill, kollade nyss på idol och bara tar det hur lugnt som helst, ska snart ta en varm dusch och göra lite tjej grejs, u know!;) det är snart höstlov och då drar både jag&daniela utomlands några dagar, inte med varandra, utan att vi båda åker med våra familjer till ett ställe och väntar istället tills nästa år då vi ska åka till Thailand tillsamans, kommer bli awesome, redan sjukt taggade är vi!;)
ni som inte känner danielas personlighet, och hur hon är som person. det ska jag berätta nu för er.
Daniela är en väldigt söt&omtänksam tjej. men väldigt blyg&tillbaka dragen, ta inte åt dig baby men samtidigt grymt charmig,underbar och vill allt&alla väl att alla ska må bra. hon lär sig av (mig) att våga lite mer, eftersom jag skämms inte över något det jag säger eller det jag gör, och hennes utseende tycker hon själv inte är så bra, medans alla andra tycker hon är bra som hon är, men hon kan aldrig riktigt få in det i hennes lilla skalle;) hennes närmsta stöttar henne upp till 1010% varjedag, mest jag. jag&daniela har hållt ihop sen 5 år tillbaka och det är ganska lång tid. hon är min soulmate helt enkellt. jag lever inte utan henne, vi gör nästan allt tsm! I loveu frugis!

okej, det där blev ett långt inlägg om lite blandade saker. men så ni får en uppfattning hur hon egentligen är som mäånniska. för på det sättet hon skriver är deppigt och charmigt, men mest lite depp, eftersom hennes humör är varierande:) hon har ett väldigt temprament dendär bruden, i alla 5 år har jag stått ut, herregud!;) nej, skojar, världens bästavän är hon!  Jag själv hade en blogg förut, som jag nångång länkat här på Danielas blogg, men som jag nu har tagit bort av olika själ. väldigt skönt, men samtidigt saknar jag att skriva, vill göra en ny blogg, men samtidigt inte. det är väldigt skönt på ett sätt också att inte ha blogg. eftersom jag typ glömde alltid bort att uppdatera,woppsie!;)  Daniela kommer hem Imorgon kväll I think;) och den där killen hon ska till, om jag får tycka det själv så ser han jääääääävligt bra ut, haffhaff baby;)!  du har grym smak på killar ( IBLAND):D vi stöttar varandra upp till 100% och ännu mera. nästa år i Juli, då fyller du äntligen 18, DÅ JÄVLAR! PARTY ON THE NIGHT!;) nej, men vi ska hitta på massor. nu när jag är 18 och du 17 så blire ju inte så roligt för dig när jag drar ut på krogen, känner mig taskig som lämnar dig, men du kan ju inte, du är för liten, aw! men nästa år, då du!;)

Min dag i ord

Idag så slutade jag vid tjugo i två, hyffsat bra tid påå en fredag tycker jag?:D tog 15.49 tåget till vh och sen bussen där ifrån till nynäshamn, Eftersom dom bygger på nynäshamns banan, suck! det pågår ända tills januari, FML typ, skit jobbigt att åka buss hela tiden överallt, nästan!
shit vad jag skriver, hoppas ni orkar läsa!;) nu ska jag sluta skriva och önskar dig en nice kväll Daniela habibi och kom ihåg en sak, Man har det inte första gången, och du vet jag jag menar.. ;) annars, KÖR PÅ!
TJAAAAAAARÅ BLOGGÄÄÄN! :D / milla

                                 

             







västerås gurka!

Nu ska jag alltså till Snasse och hälsa på han dära.. Vi ska mumsa i oss nutella mums. Åh ha lite fredas myyyyyys, det blir väl idol och true talent sorry snasse men det är det jag vill se. Du får väl göra något annat hheheh. Aja har det så gött här i sthlm, juste min kompis kansek kommer uppdatera lite , eller så uppdaterar jag hos snasse puss. 

Ledig

Ja idag var jag ledig. Vaknade 9 av att mamma ringde mig. För att jag hade en tid att passa hos ansikts behandlingen i sickla, grymt var det och skönt.
Efter det så åkte jag till Pappas kontor och pluggade svenska allt ska in imorgon så det var lite bråttom med det.
Nu har jag tagit det lungt vid soffan å ska snart göra mat hum,..vad ska jag laga?. Är fett hungrig...!. 

Myspys

Myspys i badkaret, så skönt att bara koppla av ibland är riktigt skönt kan jag ju bara säga.
Idag var jag med mamma och fikade mysigt var det också, sen så har jag bokat en ansiktsbehandling.
Vill känna mig fräsch när jag ska åka utomland.

Sen var jag på bio idag, Malin bjöd mig eller hon fick två gratis biljetter från Nordea så hon valde att ta med mig gulle.
Så vann hon en väska också haha dom hade stolsnummer tävling, jag vinner fan aldrig något, Jaja jag sat ju lixom bredvid henne och det kom just på hennes nummer FAN!.
Sen är jag ledig imorgon också grymt vad det rullar på bra hära.
Filmen jag såg hette:  Friends with Benefits


Dagarna går

Ja som sagt är det snart höstlov, då åker jag till ett varmt ställe med päronen. Skulle ha åkt med Malin min
(bästavän) men ja vi ska ju åka till thaiiland nästa år så det ser vi mer fram i mot .

Idag så ringde Snasse till mig haha så söt han är, Hanns riktiga namn är Viktor Karlsson.
Viktor har en student lägenhet i Västerås.
Han kommer från Gbg, men han tröttnade på den staden så han valde att ta Västerås.
Viktors Gymnasie inriktning är: Transport.
Han är född 93, men har går om hela 1 som jag då. För han hoppade av för två år sen, Viktor jobbade på Sony ericsson.
Men om ni vill så kan ni ju lägga en stöt på honom. Men var berädda på att han kan vara lite otrevlig hehe.
Nä skojja pluttis.
Det var en bra info om Viktor Karlsson eller hur?



Patetiskt!

haha dör för folk som är så patetiska, vill inte nämna några namn. Men alltså om man ser nån och så såg man inte att personen sitter där, så skriver dom sms: ''jag ser dig'',(och dom känner mig väldigt bra) varför går man inte fram och hälsar? en att skriva ett patetiskt sms snälla..Nej jag blir galen på såna personer, snälla väx upp eller skriv inget alls .. Men vad ni en gör så gå fram och hälsa jag bitts inte :o . 

just en sån här dag

Just en sån här dag man inte orkar skriva om vad som har hänt och så, Så vi går vidare med att jag har fullt hela veckan så kommer ej att blogg så mycket.  så puss så länge!

5-1

Jag älskar AIK!
5-1 så jälva fint älskar aik vet inte vad jag ska säga dom är så fina!
vi hatar djurgården och hammarby..MEEEEEN VI ÄLSKAR AIK!!!

Tagga!

Nu är jag och Amanda på väg mot Hovet. Vi ska se AIK-timro, och ha tyst minut för Stefan Liv.
Så vi får se vad matchen slutar, Hörs mer ikväll sen.


Dejt


Haha ja duschen tog iallafall i mot mig, mycket mysigt hade vi kan jag lova!

ONEPIECE COLLEGE 69 NAVY

Onepice har kommit med en snygg modell och har inte sätt någon annan onepice som är så här snygg.
Imorgon så ska min kära mamma köpa den, så den är väl här om några dagar
Jag är så lycklig och älskar min mamma mest.

bilden på hur den ser ut!

Profilbild!

Ny profilbild på Facebook!?!?!?!
http://www.facebook.com/profile.php?id=1434453362


Killen som alla talar om!

André Zuniga!
Är killen alla talar om just nu, att han kommer bli stor och vinna idol 2011.
Okej bra att ni har höga förhoppninga det är ett + i kanten hehe.
Åh han är ju jätte snygg/söt ,så ta chansen och  kollade också hugorosas.se .
Se klipp där han och paow interljuvar André.
Han har ju självklart också en blogg André Zuniga.


Hösten är på väg '' Suck''

Världens sämsta perioden ever! 
Fem saker jag hatar i denna höst äckel period.

- Äckligt väder 
- Blir alltid sjuk (hösten) 
- Folk börjar svika en
- Halsmandlarna mår sämst.
- Jag hittar inga bra kläder (fina) 

Lite saker jag hatar med hösten. 


Fade Into Darkness


Mår dåligt

Mår inte alls bra idag, gick upp kl 5 imorse för att  hämta ett tabblet, men så vart jag typ svimfärdig. Så hämtade cola och sen tog jag tempen, hade visst hög feber då inte skönt. Sen väckte mamma mig vid 9;o och frågade om jag skulle till skolan idag, jag sa tvek på det asså jag mår ingen vidare..är svimfärdig.

Söndag

Ja då var man hemma igen då. Shit tiden går typ skit fort känner jag. Idag var jag i danderyd träffade Albin mycket  trevlig. Hahaha jag satt å kollade på monstersink (stavning) den filmen är grym, men fick inte se hela för jag skulle dra hem sen. Bussen gick typ 8 och jag var hemma tio..kul att man bor som vi bor..eller inte! Snart flyttar jag hem till någon, eller så skaffar jag en egen lägenhet nice nice.
Nu ska jag ta och lägga mig i sängen peace, imorgon så ska jag sjunga i kör den heter ( alla kan sjunga) haha lite kul. 


Puss på er.  


Dålig morgon..

Fyfan vad dålig morgon har ont överallt, sen när jag skulle öppna ögonen så kunde jag inte det för det gjorde så jävla ont, så jag vet inte ens vad jag har gjort :/ .
Så nu ska jag ta det lite chill sen åker jag in till stan när jag har fixat mig.

Home

Det suger att vara hemma.. okej godnatt folket, vad ni gör ? bryr jag mig inte om! men ni gillar å höra vad jag gör..vet ni vad jag gör ? jag gör....INGENTING!


Tullinge

Vakna upp här i Tullinge mys. Nu ska iväg och kolla på fotbolls match med Amanda det ska bli nice. Har lite små bråttom...inte ovanligt.


Stan!

Ja då är man entligen hemma från stan. Var alltså på skansen idag med min klass, vi var där högst en timme..vad gjorde vi? jo..INGENTING!! så jävla ovärt att åka ens. Sen fick jag vänta tills Malin hade slutat gick och fika sen på åhlens.
Nu är jag hemma och myser i min mjukisdrekt så otroligt skönt.

en man för lite..

En man för lite!
Jag skanar det vi hade innan allt det blev strul..Vet att allt var mitt fel, vet inte vad jag ska göra för att få den där känslan då du var en nära vän till mig. Vi skrattade åt mycket, jag kunde gråta i din famn utan att skämas för något..men nu står jag här utan dig, klarar mig nästan, men inte helt för jag saknar dig! förlåt mig bara..
Som man brukar säga man lär sig av sina misstag...men jag har kommit på att jag har gjort för många misstag :/.

Tennis jacka heter det så?

Tennis jacka heter det så ? verkligen? eller vad säger man..! -aja´jag säger iallafall tennis jacka.
Den är grymt snygg köpt från en hemsida som heter: http://www.junkyard.se/Store gå in där finns alla möjliga saker en bara klädder.


Skolan som vanligt idag bara att vi fick sluta kl 1 skönt! Jävlar kom på nu att jag skulle ha lås till skolan..åh snap..glömde det igen..
Aja jag får se hur jag löser det dära.
Åh nu väntar jag på Malin seg som fan är hon jaja, hoppas hon hittar hit, hon är fett vimsig..! aja sköt om er caaio..!


Bio!

Ja jag vaknade för typ nån halv timme sen gick direkt i duschen för kände mig inte fräsch!. Jag skulle ha duschat igår men tyvärr så ringde en person och störde min dusch tid så jag fick ta det idag. Den jäkla ungen ska få igen säger jag bara mohahaha. Nä men vi satt och garvade åt allt lite kul, eller jag gjorde det och han försökte vara seriös..det gick ju bra? eller nää!. 
Jag ska på bio idag med min 7åriga kusin och hanns pappa, vi ska se bilar 2. Sen nån annan helg blir det smurfar. Så lycklig jag är nu hihi. Det är min dag idag så jag måste fixa mig nu så trudellululul!

klarar mig

Visa tider visa dagar blir allt till ett helvete...!
Jag mår ibland sämre och ibland bättre..jag känner ibland att jag ite duger till något.. :/ . Shit jag vill inte ha det så här! .
Jag kan tänka tillbaka då jag mådde som bäst, och det var bara en kille som fick mig att må bra, men tyvärr så har jag ingen kontakt med han nån mer.
Han träffade en annan och jag har gått vidare trodde jag men jag kan tänka på han och våra studer, vi kunde helt plötsligt bara smyga ut på natten och vara ute i en park och bara snacka om livet..shit jag har saknat han för länge känner jag. Tänkte faktist radera han från mitt minne men jag kan inte bara ta bort honom..fast jag vill men jag får flasback och då kommer just han upp i tanken på vad vi har gjort och så. Den sista kvällen jag hörde någor från han var '' den här krogen ska du och jag stå på när du blir 18'' han lätt så lugn och så snäll. Men nu sitter jag här 17 år nästa år 18 och han har tagit bort mig och jag han nästan. Varför kan han men inte jag? . Hum måste minnst hitta en kille som är lika bra som han. Tack för att du fanns där för mig hela tiden. 

svårt att stå på egna ben

Det är oftas svårt att stå på sina egna ben, när något är ivägen eller sånt. Så orkar man inte stå kvar där man engång trivdes som bäst, man kan helt plötsligt bara falla ner på knä och aldrig se ljuset igen. Jag har förståt att allt hänger på sig själv. Hur man lever sitt egna liv och inte har några gränser, så att ingen kan hindra det du vill och inte vill göra. Gör det du tycker känns bäst för dig och inte för någon annan. Tänk på att tusen personen skulle vilja vara som dig. Men ingen kan bli som dig, hur dom en försöker, det är bara du som har allt det du gör det till. Kom ihåg alla har ett hjärta och hjärna att tänka med, så tänk på vad som är bäst för dig okeej?. Sluta må dåligt, sluta upp och klaga, om vi alltid ska klaga eller må dåligt då kan vi aldrig stå på benen så snälla res er upp och ge solen den sista och vackraste solstrålen så som du är så fin kan bara du va. 
Jag säger att ingen är perfekt, men jag vet att man känner sig perfekt. När allt blir som man gör det till så är allt perfekt och du är också perfekt. 


RSS 2.0